Behandelingen

Welke behandelingen worden er gegeven in de salon?

Allereerst de standaard behandeling voor het gezicht. Deze bestaat uit een reiniging, een dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, een crèmemasker en dagverzorging.

Daarnaast is er een uitgebreide behandeling. Deze is bijna hetzelfde als de standaard alleen hier wordt een heerlijke massage bij gedaan en er wordt een serum naar behoefte van de huid aangebracht.

Verder zijn er ook nog de seizoens behandelingen. Deze variëren ieder kwartaal en hierbij worden ook andere massagegrepen bij gebruikt en trendproducten zoals speciale maskers, crèmes en ampullen.

Deze behandelingen laten uw huid weer stralen!

Mocht u problemen hebben met uw huid zoals acné, huidverslapping of rimpelvorming en pigmentvlekken, dan zijn hier ook specifieke behandelingen voor te krijgen zoals bijv. fruitzuurpeelings,  microdermabrasie en bindweefselmassage en shiatsumassage (gezicht)

Shiatsumassage en bindweefsel massage voor het gezicht

Bij de shiatsumassage voor het gezicht werken we net zoals op het lichaam op de zones en meridianen.Hierdoor wordt de doorbloeding en de doorstroming van de energie verbeterd,
waardoor de huidfuncties (celstofwisseling) worden verbeterd. En de spanning van de spieren
wordt verzacht waardoor er een ontspannen gelaatsuitdrukking ontstaat. Hierdoor wordt
rimpelvorming verminderd, talgproductie gereduceerd en de huid krijgt een gezonde kleur.
En doordat de massage zeer ontspannend werkt, krijgt u een echt wellness gevoel.
Deze massage kunt u tijdens de behandeling laten doen of los.

Bindweefselmassage werkt ondersteunend in een totale behandeling, maar levert het beste resultaat op als deze eerst in kuurverband wordt uitgevoerd en daarna met regelmaat wordt herhaald. Het is een reflectorische massage. Afhankelijk van de intensiteit van de grepen zal de massage een activerende of juist een kalmerende werking op de weefsels hebben. Tijdens de massage worden de fibroblasten (bindweefselvormers) vervormd,waardoor de huid wordt aangezet tot vernieuwing en daarmee samenhangende versteviging. Deze massage werkt erg goed in samenwerking met therapeutische werkstoffen.

Fruitzuurpeeling (exfoliation system)

Dit is een speciale huidbehandelingsmethode op basis van fruitzuren. Met deze intensieve behandeling kunnen onregelmatigheden zoals pigmentatiestoornissen, onzuiverheden, fijne rimpels en een doffe uitstraling verdwijnen. Het resultaat is er al na een aantal behandelingen. De huid ziet er jonger, frisser en egaler uit.

U kunt ook terecht voor de harsbehandelingen, epileren en wimpers en wenkbrauwen verven. Er wordt in de salon gewerkt met een wax die niet zo heet aanvoelt als hars. Deze is zeer zacht, ook voor de gevoelige huid, dus geen rode vlekken na de behandeling.

Bent u toe aan een heerlijk ontspannende rugmassage of een voetmassage?

Met of zonder hotstones kunt u deze behandelingen ook boeken in de salon.